Η Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε, εξ αναβολής, την Δευτέρα 26/04/10 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια και είχε θέμα την απαλλαγή της απερχόμενης Διοίκησης από κάθε ευθύνη, την έγκριση του Ισολογισμού και Απολογισμού και τις Εκλογές για την νέα Διοίκηση.

Το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο για το Διοικητικό Συμβούλιο, περιελάμβανε 13 υποψηφίους, εκ των οποίων οι μισοί και πλέον ήταν νέα μέλη, και μάλιστα νεαρά σε ηλικία (αλλά και στο επάγγελμα), που τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται πολύ κοντά στην Ένωση, μάς έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, αφού η ανανέωση προσώπων που επιβεβαιώθηκε και με την εκλογή 2 νέων συναδέλφων, αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους κάθε φορέα. Το μεγάλο ενδιαφέρον, επιβεβαιώθηκε και από τη μαζική υποψηφιότητα αντιπροσώπων για την ΠΟΑΠ, που ξεπέρασε τα 30 άτομα.

Ο Πρόεδρος κ. Κωστής Μαυρόπουλος στον αποχαιρετιστήριο λόγο του αναφέρθηκε στους σταθμούς και επιτεύγματα της τελευταίας τριετίας, στις προσπάθειες και τους στόχους που τέθηκαν και κατέληξε λέγοντας …

«Αγαπητοί φίλοι,

Βαδίσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια μία αναμφισβήτητα ανοδική επιτυχή πορεία.

Όλα αυτά τα χρόνια, όλοι μας, νιώσαμε πολλές φορές υπερήφανοι για τις συνεχείς επιτυχίες τις Ένωσης μας και για το έργο που επιτεύχθηκε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και θέλω να πιστεύω ότι στάθηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης σας με το έργο μου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περισσότερους από τους συναδέλφους μου στα άλλα Σωματεία σε όλη την Ελλάδα, με τους οποίους μέσα από την συνδικαλιστική μου πορεία ανέπτυξα μοναδικές σχέσεις φιλίας.

Θα ήθελα να σας δηλώσω ότι παρόλο που δεν θα συμμετέχω στο νέο Δ.Σ θα παραμείνω κοντά στην Ένωση σαν απλός στρατιώτης υποστηρίζοντας κάθε δίκαιη διεκδίκηση μας.

Εύχομαι στους νέους υποψήφιους συναδέλφους καλή επιτυχία και στο νέο Δ.Σ. της
Ένωσης καλή συνέχεια και δύναμη για την συνέχιση του έργου τους.»

Η Γεν. Γραμματέας κ. Δήμητρα Λύχρου παίρνοντας τον λόγο στην Συνέλευση παρουσίασε τον γενικό απολογισμό της θητείας και ο Ταμίας κ. Αλέξανδρος Ραφαηλίδης ανέλυσε τον θετικό οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.

Στην συνέχεια, και παρουσία Δικαστικής Αντιπροσώπου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ, την Εξελεγκτική Επιτροπή τους εκπροσώπους στην ΟΕΒΕΑ και τους εκλέκτορες για την ΠΟΑΠ.

Από τα αποτελέσματα των εκλογών της 26/04/10 προέκυψε το νέο Δ.Σ το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα και έχει ως εξής:

 • Πρόεδρος η κ. Δήμητρα Λύχρου
 • Αντιπρόεδρος ο κ. Χάρης Αλεξόπουλος
 • Γεν. Γραμματέας ο κ. Αλέξανδρος Ραφαηλίδης
 • Ταμίας ο κ. Άκης Σκρίκας
 • Και Μέλη η κ. Ειρήνη Λατσούδη
  • ο κ. Τάσος Μάνεσης
  • ο κ. Σπύρος Πατρίκιος

Για την εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι:

 • κ. Θράσος Γρηγοριάδης
 • κ. Κωστής Μαυρόπουλος
 • κ. Γεώργιος Σισμάνης

Για την ΟΕΒΕΑ εξελέγησαν οι: κ. Δήμητρα Λύχρου, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Τέλος εξελέγησαν 9 συνάδελφοι ως Αντιπρόσωποι – Εκλέκτορες για το Δευτεροβάθμιο όργανο την ΠΟΑΠ.