Με ευρεία συμμετοχή των Μελών μας και πλήθος προσκεκλημένων από τον ευρύτερο ασφαλιστικό χώρο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 η Ετήσια Εσπερίδα της Ένωσής μας.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία της Προέδρου κ. Δήμητρας Λύχρου, με θέμα Ανασφάλεια Αντίδραση Ανάπτυξη.

Ακολούθησε χαιρετισμός του νυν Προέδρου της ΕΑΔΕ και του ΠΣΣΑΣ κ. Δημήτρη Γαβαλάκη, ο οποίος ανέλυσε προβλήματα του κλάδου και εστίασε στην δυναμική που δίνει η ενότητα της Διαμεσολάβησης, στην διεκδίκηση και επίλυση των θεμάτων, και ομιλία του Γεν. Γραμματέα του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για θέματα του Επιμελητήριου που άπτονται των σχέσεων με τους Διαμεσολαβούντες.

Στην συνέχεια ο Γεν. Διευθυντής της Εταιρείας KPMG κ. Γιώργος Ραουνάς παρουσίασε και ανέλυσε τις νέες κανονιστικές ρυθμίσεις που αφορούν τον εσωτερικό έλεγχο των ασφαλιστικών γραφείων και γίνονται υποχρεωτικές με την εφαρμογή του SOLVENCY II.

Στο δεύτερο μέρος ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης, κ. Χάρης Αλεξόπουλος ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο χώρο της διαμεσολάβησης, όπως προέρχονται από την ενημέρωση μέσω BIPAR και η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Εντεταλμένου Συμβούλου του ΕΙΑΣ, κ. Σπύρου Λευθεριώτη, με θέμα: «Ο Ασφαλιστής και ο πελάτης του αύριο».

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και δεξίωση.