ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΑΕ

 

Την Πέμπτη 20/10/2022 στο “Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ” στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος.

Η Πρόεδρος κ. Λύχρου καλωσόρισε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, οι οποίοι στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της τριετούς θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. αλλά και για τα τρέχοντα οικονομικά στοιχεία (απολογισμό και προϋπολογισμό) της Ένωσής μας.

Την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε η ανάδειξη του κ. Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου τ. Προέδρου της Ε.Ε.Α.Ε. σε Επίτιμο Πρόεδρο της, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πολυετή προσφορά αλλά και την συνεχή υποστήριξη του σε αυτή.

      

       

   

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΉ ΣΕΙΡΑ:
Αλεξόπουλος Χάρης
Βικτωράτου Στέλλα
Βλαχάκης Κωνσταντίνος
Γιάνναρη Έφη
Γρηγορόπουλος Κωνσταντίνος
Λύχρου Δήμητρα-Ιωάννα
Πλυταριάς Ανδρέας

 

 

Κατά την 1η συνεδρίαση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη σύνθεση του, κατόπιν ομοφωνίας εκλέχτηκαν οι κάτωθι:

Πρόεδρος:                Δήμητρα-Ιωάννα Λύχρου
Αντιπρόεδρος:        Χάρης Αλεξόπουλος
Γεν. Γραμματέας:  Κωνσταντίνος Βλαχάκης
Ταμίας:                       Ανδρέας Πλυταριάς

Και Μέλη: Στέλλα Βικτωράτου

Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος

Έφη Γιάνναρη

 

 

 

       

       

 

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΟΚΤΕΙΛ

   

Η πολύ όμορφη βραδιά έκλεισε με coctail που παρατέθηκε σε έναν υπέροχο χώρο στο Roof Garden του ξενοδοχείου, με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη και στο οποίο μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από το σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς, ενδεικτικά από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, από το ΕΙΑΣ, εκπρόσωποι των Σωματείων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και εκπρόσωποι του Κλαδικού Τύπου.

   

   

   

   

Στο περιθώριο των εργασιών της Γ.Σ. μας δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους από τους οποίους λάβαμε την δέσμευση για περαιτέρω και ουσιαστικότερη συνεργασία για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζει η αγορά μας.