ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΕΑΔΕ πραγματοποιεί την

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 17.00 – 18.30

Ανοικτή Διαδικτυακή Ημερίδα για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές με θέμα:

Δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου
Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
— Ερωτήματα και Απαντήσεις —

Την παρουσίαση του θέματος έχουν κληθεί να κάνουν  οι κ.κ. :

Επαμεινώνδας Ατσαβές – Δικηγόρος, Πρόεδρος Δ.Σ. στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, τέως Υποδιοικητής e- ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ.

Γιώργος Κεντούρης – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος AON SOLUTIONS, μέλος ΕΛΕΤΑΕ.

Κωνσταντίνος Νικολάου – Σύμβουλος Αναλογιστής και Διαχειριστής Κινδύνου, Γενικός Διευθυντής της Prudential Β. Marghios & Partners.

Οι Ομιλητές θα αναλύσουν τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του Ταμείου και θα παρουσιάσουν τα οφέλη, που  σύμφωνα με την κρίση και την εμπειρία τους, θα προκύψουν για τους ασφαλιζόμενους.

Θα υπάρξει χρόνος  για απαντήσεις σε ερωτήματα που θα τεθούν.

Κρίνουμε σκόπιμη και σας προτείνουμε την αθρόα συμμετοχή σας, καθώς το θέμα είναι σοβαρό και απασχολεί χρόνια την τάξη μας.

Παρακολουθήστε το ζωντανά κάνοντας εγγραφή στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Δ.Ε.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

17:00 Έναρξη
Χαιρετισμός Προέδρου ΕΕΑ κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου
Χαιρετισμός Γεν. Γραμματέα Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρη Γαβαλάκη
Χαιρετισμός Προέδρου ΕΑΔΕ. κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή

 

17:15 Παροχές δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και ελεύθεροι επαγγελματίες. Υπάρχει χώρος για δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου Ασφάλισης;
κ. Επαμεινώνδας Ατσαβές: Δικηγόρος, Προέδρος ΔΣ στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, τέως Υποδιοικητής e- ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ
17:35 Ο θεσμός της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα, οφέλη και προκλήσεις
κ. Γιώργος Κεντούρης: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος AON Solutions Greece
17:55 Ίδρυση και καθημερινή λειτουργία ενός ΤΕΑ
κ. Κωνσταντίνος Νικολάου: Σύμβουλος Αναλογιστής και Διαχειριστής Κινδύνου, Γενικός Διευθυντής της Prudential Β. Marghios & Partners.
18:15 Ερωτήσεις – Διάλογος
18:30 Λήξη Ημερίδας

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

«Παροχές δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και ελεύθεροι επαγγελματίες. Υπάρχει χώρος για δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου ατίες. Υπάρχει χώρος για δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου Ασφάλισης ;»


Ατσαβές Επαμεινώνδας

Ο κος Επαμεινώνδας Ατσαβές είναι Δικηγόρος, Προέδρος ΔΣ στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, τέως Υποδιοικητής e- ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ

 

Ο θεσμός της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα, και προκλήσεις».


Γιώργος Κεντούρης

Ο κος Γιώργος Κεντούρης είναι ιδρυτικό μέλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AON Solutions στα γραφεία της Ελλάδας και της Τουρκίας. Είναι αδειούχος αναλογικός, υπεύθυνος για την παροχή αναλογικών και επενδυτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης Προσωπικών Αγορών για τις αγορές της Ελλάδας και της Τουρκίας. Ο Γιώργος είναι υπεύθυνος αναλογιστής στα ΤΕΑ Johnson & Johnson, Accenture, Χρηματιστηρίου Αθηνών, Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Ομίλου Eurobank, καθώς και μέλος της επιτροπής επενδυτικής των ΤΕΑ Accenture, Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διεθνών Αερογραμμών Αθηνών. Είναι επίσης μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του διασυνοριακού, πολύ-εργοδοτικού Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του ΑΟΝ στην Κύπρο.

 

 «‘Ίδρυση και καθημερινή λειτουργία ενός ΤΕΑ»


Νικολάου Κωνσταντίνος

Ο κος Νικολάου Κωνσταντίνος, είναι Σύμβουλος Αναλογιστής και Διαχειριστής Κινδύνου, Γενικός Διευθυντής της Prudential Β. Marghios & Partners.
Είναι πιστοποιημένος Trustee από τη Βρετανική Εποπτική Αρχή για τα Επαγγελματικά Ταμεία.
Είναι Διαχειριστής Κινδύνου σε πλήθος Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (όπως στο ΤΕΑΕΑΠΑΕ), σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για το ασφαλιστικό και το Brexit και σύμβουλος των ΣΕΒ, ΓΣΕΕ για το Εθνικό Επαγγελματικό Ταμείο που σχεδιάζεται.