Εξελίξεις στο θέμα των Αθέμιτων Πρακτικών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και τηρώντας την δέσμευσή μας για την ουσιαστική προσπάθεια επίλυσης του πάντα επίκαιρου και φλέγοντος ζητήματος των Αθέμιτων Πρακτικών, σας ενημερώνουμε σήμερα πως εκκίνησαν οι νομικές διαδικασίες που απαιτούνται.

Μετά από πρωτοβουλία και απόφαση του Συμβουλίου μας, που ακολούθησε την επαφή μας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και σε συνεργασία με όλα τα Σωματεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, η υπόθεση ανατέθηκε στο Νομικό Γραφείο Πολυχρονίδη, στο οποίο και εστάλη όλο το υλικό που συλλέξαμε μέσω της πλατφόρμας του site μας www.enosiasfaliston.gr, αλλά και από την μεταξύ μας επικοινωνία, έτσι ώστε να προχωρήσει άμεσα στην απαραίτητη γνωμοδότηση, η οποία θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για τις μετέπειτα ενέργειες μας.

Θα πρέπει φυσικά να τονιστεί, πως σε αυτή μας την κίνηση έχουμε την σημαντικότατη υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η οποία εκτός των άλλων, μεταφράζεται σε οικονομική συμβολή όπου και αν αυτή κριθεί αναγκαία!

Η πρόθεσή μας είναι να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα οι διαδικασίες, μιας και το υλικό που έχει συλλεγεί είναι αρκετό και συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες περιπτώσεις.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως όλες οι κινήσεις γίνονται κατόπιν ενδελεχούς μελέτης, με σοβαρότητα και με γνώμονα πάντα την νομιμότητα και το δίκαιο των όσων διεκδικούμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί το επιθυμητό!

Θα σας κρατάμε ενήμερους όποτε κρίνεται απαραίτητο για την πορεία του θέματος και θα αναμένουμε πάντα την επικοινωνία σας για οτιδήποτε νέο πέσει στην αντίληψή σας.

 

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ε.